Mystons Official Website

.

Mystons lyhyesti

Kuuntele uusi albumi “Destination Death”!

“Destination Death” -levyllä [23.9.2016 V.R. Label Finland / Svart Records] Mystons matkaa kohti kuoleman merellisiä syövereitä. Bändi soi raskaampana, metallisempana ja matalavireisempänä kuin koskaan aiemmin. Raakaa intensiteettiä korville lyövä studioalbumi on äänitetty livenä analoginauhalle, leadlaulua myöten, minimaalisin lisukkein. Albumi tavoittaa Mystonsin ydinolemuksen brutaalinmystisenä liveduona hengästyttävässä mittakaavassa. Tämän albumin PÄÄMÄÄRÄNÄ ON KUOLEMA. ARMOA EI TUNNETA!

Mixed and Produced by Hiili Hiilesmaa
(HIM, Apocalyptica, Moonspell, Swallow The Sun).
Mastered by Jaime Gomez Arellano, Orgone Studios, London, UK
(Ghost, Opeth, Paradise Lost, Cathedral, Electric Wizard).
Recorded by Jussi Vuola & Miika Köykkä at V.R. Studio, Turku, Finland.
Music: Mystons | Lyrics: Mauri Myston | ©  Mystons
Label: V.R. Label Finland Distribution: Svart Records

LYRICS

Mystons- Destination Death lyrics.pdf

CD Europack 6-page Cover Art Plan
back_front_inner


Destination Death SLEEVE 3000 x 3000 px sRGB

Can’t Tame the Demon in Me SINGLE SLEEVE 3000 x 3000 px sRGB

The End of Days SINGLE SLEEVE 3000 x 3000 px sRGB

 

Katso 6.9.2016 ilmestyvä musiikkivideo “The End Of Days”

“The End Of Days” musiikkivideo on kuvattu Välimeren rannikolla, Mustalla merellä, Cücelerin tippukiviluolassa ja Istanbulissa Turkissa sekä Suomessa. Vuoteen 1789 sijoittuvaa, Moby Dick -henkistä meritarinaa värittävät aidolla merirosvolaiva “Kara Korsanilla” kuvatut otokset sekä pienoismallein Suomessa toteutetut purjelaivan ja krakenmaisen merihirviö “Octoth”in kohtaamiset. Mikäli et ole nähnyt Istanbulin maamerkkejä Hagia Sophiaa, Sinistä Moskeijaa ja Sulttaanin haaremia Topkapissa, tämä video kannattaa tsekata!

Biografia

MYSTONS on vuonna 2007 Turussa perustettu metalliduo, joka on julkaissut 4 maailmanlaajuista huomiota saanutta albumia. Viides, Hiili Hiilesmaan (HIM, Apocalyptica, Swallow The Sun) tuottama albumi, “Destination Death”,  julkaistaan 2016. Yhtyeen kokoonpano on: Mauri Myston (laulu-kitara) ja John Myston (rummut-taustalaulu-koskettimet). Bändi on tehnyt noin 150 keikkaa Suomessa, Baltiassa ja Euroopassa ja lämmitellyt yhtyeitä kuten Mokoma ja Amorphis. Erityisesti keikkaolosuhteissa Mystonsin raaka energia, intensiteetti ja ainoastaan kahden miehen muodostama massiivinen soundi ja uniikit lauluharmoniat pääsevät oikeuksiinsa.

John Myston (vas.) – rummut, taustalaulu, koskettimet Mauri Myston – kitara, laulu.
Daguerrotypia: © Jalo Porkkala

ARVIOITA SUOMESTA

Soundi 4/5 [FIN] “Mystonsin biisit ruhjovat mieluusti kaiken alleen.”
Rumba 4/5 [FIN] “On piristävää kuulla musiikkia, josta kaikki ylimääräinen krumeluuri on näin tyylikkäästi riisuttu pois.”
Indierockpunkmetalzine SUE 8/10 [FIN] ”Uransa neljännellä levyllä turkulaisduo soi monipuolisempana kuin koskaan.”
Desibeli.net 4/5 [FIN] “Ensimmäisenä huomio kiinnittyy M Mystonin vokalisointiin, jonka monipuolisuus ja ulottuvuus todella yllättävät. …luulen, että isompi murros on jo lähellä, niin optimaalisiin suuntiin kaikki palaset ovat liukumassa.”
Noise.fi 4/5 [FIN] “Entistä ehyempi, hiotumpi ja mietitympi musiikki enteilee jotain suurta, jonka saapumista jään innolla odottamaan.”
mesta.net 4/5 [FIN] “Mystons on raakaa ja tummahenkistä paholaisgrungea.”

ARVIOITA MAAILMALTA

Infernal Masquerade webzine [USA] 90/100 “Enigmatic Finish Dark Rockers Mystons return with another onslaught of catchy tunes.”
Pestwebzine [RO]: 9/10 “Check out this album, it’s their best, no doubt.”
Über Röck UK: “ ‘Black Matter’ has a certain charm to it that simply can’t be ignored.”
Heavy Planet “Some of the freshest sounds heard by these ears in a long time.”
Doommantia [USA] 8,5/ 10, but close to a 9 really “…good songs, strong lyrics and a very good production sound. What more could you need on your second album?”
Somojo Magazine [UK] “This is hard rock at its finest.”
Rockmetalbands.com [IT] 88/100 “A perfect Alternative rock/Stoner/Doom metal album.“

Lue kaikki arviot

 

Viralliset musiikkivideot:

LIVE

Noin 150 keikkaa Suomessa ja Euroopassa ovat hioneet bändin huimaan livekuntoon. Mystons-keikka on elämys, joka täytyy nähdä ja kokea paikan päällä. Bändi antaa lavalla kaikkensa. Mauri Mystonin karisma, pehmeästä, intiimistä ja todella matalasta, raspisiin korkeuksiin taipuva monipuolinen ääni, vimmaisen rytminen soitto sekä intensiivinen esiintyminen kuorrutettuna John Mystonin laulustemmoilla, kosketinmausteilla ja kivijyrän luotettavuudella vyöryvällä rummutuksella luovat bändin ainutlaatuisen massiivisen soundin, jonka on erittäin vaikeaa uskoa lähtevän ainoastaan kahdesta miehestä. Katso keikat

Keikkakuvia

Klikkaa kuvaa nähdäksesi diashow:

KEIKKAMYYNTI:

Mauri Myston
mystons [at] gmail . com
+358 40 7759 378